Startup Huddle İstanbul Etkinlikleriyle Girişimcileri Desteklemeye Devam Ediyor!

Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) uluslararası programı Startup Huddle, Türkiye’de ilk defa İstanbul’da İTÜ GİNOVA’da tarafından düzenlenmeye başladı. Şimdi de Habitat Derneği’nin sekreteryasını yürüttüğü GEN Türkiye ile güçlerini birleştirerek daha fazla girişimciye katkı sağlamayı hedefliyor. 

Startup Huddle Nedir? 

200 farklı ülkede 20 bin partnerle 10 milyon üyeye sahip Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) bir parçasıdır. 

En az 2 erken aşama girişimci kendi fikirlerini paylaşma ve startuplarını tanıtma imkânı bulup, katılımcı olan diğer girişimcilerden, mentorlardan ve konuklardan projelerini nasıl geliştirebileceklerine ve ilerletebileceklerine dair geri bildirim alır. Her sunum 6 dakika sürer ve her sunum sonrası 20 dakika boyunca soru cevap ve geri bildirim zamanı gerçekleşir. 

Programın amacı yerel girişimcilerin gelişmesi ve girişimcilik ekosisteminin güçlenmesidir. Yerel girişimci topluluğunu güçlendirecek ve topluluğun girişimleri besleyeceği bir ortam organize edilir. 

Startup Huddle İstanbul’da Sizleri Neler Bekliyor? 

9 Ocak Pazartesi günü 19.00-20.00 saatleri arasında Facebook İstasyon’da gerçekleşecek etkinlikte, 2 erken aşama girişimci KimdeVar ve Ellusion hikayelerini bizlerle paylaşacaklar. Girişimciler hem startuplarını tanıtma imkânı bulacak hem de etkinliğe katılacak diğer girişimcilerden, mentorlardan ve konuklardan iş fikirlerini nasıl geliştirebileceklerine dair geri bildirim alacaklar. 
 
Sen de bu topluluğun bir parçası olmak ve girişimlerin gelişmesine katkı sağlamak istiyorsan Startup Huddle İstanbul’da yerini almayı unutma!

Etkinlik Adresi: Maslak Mah. Ahi Evran Cad. No:6 Kapı No:200 Sarıyer

Benzer Yazılar