Startup Huddle İstanbul Online Etkinlikleriyle Girişimcileri Desteklemeye Devam Ediyor!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) uluslararası programı Startup Huddle, Türkiye’de ilk defa İstanbul’da İTÜ GİNOVA’da tarafından düzenlenmeye başladı. Şimdi de Habitat Derneği’nin sekreteryasını yürüttüğü GEN Türkiye ile güçlerini birleştirerek daha fazla girişimciye katkı sağlamayı hedefliyor.

Startup Huddle Nedir?

178 farklı ülkede 20 bin partnerle 10 milyon üyeye sahip Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) bir parçasıdır.

En az 2 erken aşama girişimci kendi fikirlerini paylaşma ve startuplarını tanıtma imkânı bulup, katılımcı olan diğer girişimcilerden, mentorlardan ve konuklardan projelerini nasıl geliştirebileceklerine ve ilerletebileceklerine dair geri bildirim alır. Her sunum 6 dakika sürer ve her sunum sonrası 20 dakika boyunca soru cevap ve geri bildirim zamanı gerçekleşir.

Programın amacı yerel girişimcilerin gelişmesi ve girişimcilik ekosisteminin güçlenmesidir. Yerel girişimci topluluğunu güçlendirecek ve topluluğun girişimleri besleyeceği bir ortam organize edilir.

Startup Huddle İstanbul Nedir?

Siz de bu topluluğun bir parçası olmak, girişimlerin gelişmesine katkı sağlamak ve ilham almak istiyorsanız etkinlikte yerinizi alın.

Global Girişimcilik Haftası kapsamında gerçekleşecek olan etkinlik İTÜ GİNOVA ve GEN Türkiye organizatörlüğünde #tamzamanı mottosu ile online olarak düzenleniyor.  Bu yılın üçüncü etkinliği 11 Kasım Perşembe günü  19.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Startup Huddle İstanbul’da startup olarak sunum yapmak için linkteki başvuru formunu doldurunuz.

Formu doldururken Türkiye’deki hangi şehirden başvuruyor olursanız olun “İstanbul” şehrini seçmeniz gerekmektedir. Başvurular sonrasında seçilen girişimler ile irtibata geçirilecek ve süreçle ilgili bilgilendirme yapılacaktır.

Girişimciler için son başvuru tarihi: 30 Ekim Salı 18.00

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Başvuru yapmak için tıklayınız” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSfyskCrW31rDOMhJMIvWT4g1dRZj1c2pZeIJeR1fpNEhLFWig%2Fviewform|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar