Sürdürülebilir Kalkınma İçin Küresel Amaçlar Atölye Çalışması

[vc_row][vc_column][vc_column_text]‘UN SDGs Action Campaign’ kapsamında 20 – 30 Eylül 2019 tarihleri Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları için dünyanın çeşitli yerlerinde birçok kurum; çeşitli etkinlikler düzenleyerek bu konuda farkındalık oluşturacak. Bu kapsamda, Habitat Derneği olarak sürdürülebilir kalkınma amaçlarıyla ilgili farkındalık oluşturmak ve bu amaçların yerelleştirilmesine destek olmak amacıyla “Sürdürülebilir Kalkınma İçin Küresel Amaçlar” konulu atölye çalışması düzenliyoruz.

Katılımcıların küresel amaçlar konusunda farkındalık kazanması, amaçlarda ele alınan sorunlar için çözüm önerileri ve proje fikirleri oluşturmaları amacıyla gerçekleştirilecek atölye çalışması, 24 Eylül 2019 tarihinde saat 15:00’da İstanbul’da gerçekleşecektir. Kontenjan dahilinde belirlenen katılımcılara etkinlik yeri ile ilgili detaylı bir mail paylaşılacaktır.

Atölye için son başvuru 18 Eylül 2019 saat 12:00’dir. Etkinlik için 50 kişilik bir kontenjan sınırı belirlenmiştir. 2 saat sürmesi planlanan program, saat 15.00’da başlayacaktır.

Etkinlik katılımcısı olmak için başvur!  #ACT4SDGs

Not: Etkinlik İstanbul’da bulunan katılımcılara açıktır. Şehir dışından gelecek katılımcıların yol ve konaklama gibi giderleri karşılanmayacaktır.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar