“Sürdürülebilir Kalkınma İçin Küresel Hedefler” Atölyesi Katılımcılarını Arıyor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]‘UN SDGs Action Campaign’ kapsamında 25 Eylül tarihinde Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri için dünyanın çeşitli yerlerinde birçok kurum; çeşitli etkinlikler düzenleyerek bu konuda farkındalık oluşturacak. Bu kapsamda, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Habitat Derneği,sürdürülebilir kalkınma hedefleriyle ilgili farkındalık oluşturmak ve bu hedefleri yerelleştirilmesine destek olmakamacıyla “Sürdürülebilir Kalkınma İçin Küresel Hedefler” konulu atölye çalışması düzenliyor.

Katılımcıların küresel hedefler konusunda farkındalık kazanması, hedeflerde ele alınan sorunlar için çözüm önerileri ve proje fikirleri oluşturmaları amacıyla gerçekleştirilecek atölye çalışması, 25 Eylül 2018 tarihinde INOGAR’da gerçekleşecek.

Atölye için son başvuru 23 Eylül 2018 saat 12:00’dır. Etkinlik  için 50 kişilik bir kontenjan sınırı belirlenmiştir. 3 saat sürmesi planlanan program, saat 13.00’da başlayacak.

Etkinlik katılımcısı olmak için başvur!  #ACT4SDGs

Not: Etkinlik İstanbul’da bulunan katılımcılara açıktır. Şehir dışından gelecek katılımcıların yol ve konaklama gibi giderleri karşılanmayacaktır.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar