Tasarruf et Teması ile FİNFEST 2’de Buluşuyoruz!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği, Visa Türkiye ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ortaklığında gerçekleştirdiğimiz Paramı Yönetebiliyorum Projesi kapsamında 11 yıl boyunca yüz yüze gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizi bildiğiniz gibi Covid-19 nedeniyle dijital platformlara taşımış bulunuyoruz. Fiziki olarak bir araya gelmemizin mümkün olamadığı bugünlerde sizlerle ikincisini düzenleyeceğimiz FİNFEST’te (Finansal Festival) buluşmak istiyoruz.

FİNFEST Nedir?

Paramı Yönetebiliyorum Projesi kapsamında belli aralıklarla gerçekleşen FİNFEST alanında uzman konukların ağırlandığı, güncel konuların konuşulduğu, geleceğe dair fikir ve önerilerin paylaşıldığı panellerin, müzik dinletilerinin, sürpriz videoların ve kampanyaların yer aldığı çevrimiçi yeni nesil bir festivaldir! İlkini 17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele gününde gerçekleştirdiğimiz FİNFEST’in ikincisini tasarruf teması ile 6 Şubat 2021 Cumartesi günü 13:00-15:30 saatleri arasında gerçekleştireceğiz.

Kimlerle neler konuşacağız?

Prof.Dr. Gökhan Özertan, Doç.Dr. Aysel Gündoğdu, TÜRSAK Vakfı Başkanı, Film Yapımcısı Elif Dağdeviren ve diğer alanında uzman konuklarla ve gönüllülerimizle  #tasarrufet” teması kapsamında; finansal tasarruf konuları başta olmak üzere farklı alanlarda tasarruf yöntemlerine dair konuşmalara, sürpriz video gösterimlerine yer vereceğiz. Sosyal medya hesaplarımızdan gerçekleştireceğimiz paylaşımlarda #tasarrufet hashtagini kullanarak günümüzün en büyük ihtiyacı olan tasarruf konusunda farkındalık oluşturmayı ve daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.

Peki ya dahası…

Tasarruf Farkındalığı için sen de FİNFEST’e katıl, tasarruf farkındalığına  destek ol!

#tasarrufet

Önemli Not: FİNFEST etkinliğimizde yayın boyu işaret dili çevirisi yapılacaktır.

Yer: Habitat Derneği Youtube Hesabı

Gün: 6 Şubat 2021 / Cumartesi

Saat: 13.00 – 15.30[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.jotform.com%2Fbuild%2F210312079537956|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar