Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Atölyesi

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Kadınların ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için desteklenmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye iş birliği ile yürütülen Kız Kardeşim Projesi, bu eşitsizliği ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır.

Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi kapsamında Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları arasında 5. Hedef olarak yer alan ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ teması çerçevesinde bir atölye çalışması gerçekleştireceğiz. Gerçekleştireceğimiz atölye BM Kadın Birimi uzmanları tarafından yönetilecek.

Atölye Çalışması Hangi Konuları İçeriyor?

İnteraktif etkinlikler ile ilerleyecek olan atölye çalışmasında;

• Toplumsal Cinsiyet Kavramları,
  • Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinde Erkeğin Rolü,
  • Toplumsal Cinsiyet Perspektifi Nasıl Geliştirilir? konularına odaklanılacaktır.

Sen de bu kapmayanın parçası olmak ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunda farkındalığını artırmak istiyorsan atölyeye başvur!

Dikkat Edilmesi Gerekenler;

• Kontenjan 50 kişi ile sınırlıdır.
  • Etkinliğe katılım ücretsizdir.
  • Dil Türkçe olacaktır. Arapça çeviri sağlanacaktır.
  • Başvurular tüm Türkiye’ye açıktır.
  • Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.
  • Atölye 2 tur gerçekleştirilecektir. İstediğiniz tarihe başvuru yapabilirsiniz.

Atölye Tarihleri: 3 Kasım 2020 saat 13:00-15:30

12 Kasım 2020 saat 13:00-15:30[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”orange” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F202931667972970|||”][/vc_column][/vc_row]