Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi Gerçekleştirildi.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi, 13-14 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul’da yapıldı. Habitat Derneği olarak içerik komisyonunda destek verdiğimiz kongre bu yıl “Gelecek” temasını işledi. Başta sermaye piyasaları olmak üzere birçok sektörden 8 binin üzerinde kişinin katılım gösterdiği kongrede, 26 panel ile farklı konularda 23 eğitim programı gerçekleştirildi.

Habitat olarak üç yıldan bu yana destekçileri arasında yer aldığımız kongrede, katılımcılara projelerimizden ve hedeflerimizden bahsederek daha fazla kişiye ulaşmaya çalıştık. Blockchain ile ilgili projemizden de bilgiler verdik.

Kongre kapsamında gerçekleştirilen panellerde sermaye fonları, girişimcilik, yapısal reformalar, ticaret savaşları gibi ekonomik konularının yanı sıra yapay zekâ ve etkileri, fintek ve blockchain uygulama örnekleri gibi teknoloji konularla birlikte gündemde yer alan birçok konu ele alındı.[/vc_column_text][vc_single_image image=”20334″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar