‘Türkiye’de Kadınların İyi Olma Hali Raporu” Hizmet Alım Duyurusu

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”20554″ img_size=”full”][vc_column_text]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi, Coca-Cola Türkiye tarafından yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamında Türkiye genelinde ‘’Kadınların İyi Olma Hali Raporu’’ oluşturulması hedeflenmektedir. İyi olma hali kadınların; yaşam kalitesini ve memnuniyetini ön plana alan ve belirlenmeye çalışılan temel göstergeler çerçevesinde yapabilirliklerini artırmayı hedefleyen bir yaklaşımdır.  Bu teknik çerçeve doğrultusunda Kız Kardeşim projesi kapsamında ihtiyaç duyulan ‘’Kadınların İyi Olma Hali Raporu’’ hizmet alımı teklif usulü ile yapılacaktır.

Hizmet alım duyurusu kapsamında yapılacak işe teklif vermek için, teklif verme şablonunda belirtilmiş içerik ve eklerden oluşan teklifinizi 18/12/2018 tarihi saat 17:00’ye kadar satinalma@habitatdernegi.org mail adresine mail ile iletilmesi ya da  teknik şartnamede belirtilen adrese posta yolu ile gönderilmesi gerekmektedir. Posta ve kuryeden kaynaklanan gecikmelerden Habitat Derneği sorumlu değildir.

Hizmet Alımı Dökümanlarına Ulaşmak için Tıklayınız.[/vc_column_text][vc_single_image image=”20553″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar