Yarını Kodlayanlar – Online Covideathon

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”29106″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı, Yarını Kodlayanlar Projesi kapsamında Türkiye’nin genç beyinlerini, bugünün çözümlerini ve yarının önlemlerini bulabilmeleri için Yarını Kodlayanlar Online Covideathon’una davet ediyor.

14-17 Yaş arası gençlerimizin en az 2 en fazla 4 kişilik gruplar halinde katılabileceği Covideathon’umuzda, ana konu olarak Türkiye’nin içerisinde bulunduğu “Pandemi” durumunun yaratmış olduğu bir problemlere teknoloji odaklı çözümler bulmalarını bekliyoruz.

Pandemi: Birden fazla ülkede, bir kıta veya tüm dünya yüzeyi gibi çok geniş alanda yayılan ve etkisini gösteren salgın hastalıklara verilen addır.

Bir Fikrim Var!

Dünya’yı topluca etkileyen COVID-19 salgını nedeniyle Türkiye olarak 2 haftadır evdeyiz. Sağlık sektöründen, gıda sektörüne; sosyal yaşantılarımızdan, okul hayatımıza kadar bu salgın durumundan etkilendik. Sen de bu durumun farkındaysan ve bir fikrinin olduğunu düşünüyorsan arkadaşlarınla 2 veya 4 kişilik gruplar oluşturarak fikrini hayata geçirmek harekete geç!

Dereceye girenler takımlara toplam 17.000 TL ödül!

Projemi Nasıl Anlatabilirim?

Aşağıdaki başvuru bağlantısına tıklayıp, karşına gelen formu takım arkadaşlarınla beraber doldurman yeterli.

Unutma! Son başvuru tarihi 10 Nisan 2020 Saat:15:00 !!!

Hackathon: 11-12 Nisan

• Covideathon: Dünya çapında krize neden olan COVID19 virüsüne yaratıcı ve uygulanabilir fikirleri aradığımız etkinliktir.

Benzer Yazılar