Yarını Kodlayanlar Projesi Çocuk Dostu Şehirler Hackathonu ve İdeathonu

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı ortaklığında yürütülen Yarını Kodlayanlar Projesi kapsamında Çocuk Dostu Şehirler Hackathonu ve İdeathonu düzenliyoruz.

İdeathon kapsamında birinci olan takıma 10.000 TL, ikinci olan takıma 6.000 TL ve üçüncü olan takıma 4.000 TL değerinde teknoloji hediye çekleri verilecektir.

Hackathon kapsamında birinci olan takıma 15.000 TL, ikinci olan takıma 10.000 TL ve üçüncü olan takıma 5.000 TL değerinde teknoloji hediye çekleri verilecektir.

Kimler başvurabilir?

Çocuk Dostu Şehirler Hackathonu ve İdeathonu 10-14 yaş arası ortaokul düzeyindeki öğrencilerin katılımına açıktır. Başvurunuzu en az 2 en fazla 4 kişilik ekipler halinde yapabilirsiniz.

Çocuk Dostu Şehirler Hackathon ve İdeathonu Hakkında

Şehirleşmenin çok yoğun olduğu modern toplumlarda bu şehirleşme ve nüfus artışı çocuklar, yetişkinler ve yaşlılar için pek çok soruna yol açmaktadır. Çocuk Dostu Şehirler Hackathonu ve İdeathonu kapsamında çocukların sağlıklı, temiz, güvenilir ve hayal ettikleri şehirlerde yaşamaları ve bu doğrultuda projeler üretmelerini amaçlıyoruz.

Çocuk Dostu Şehirler Hackathonu ve İdeathonu Tarihi: 19-20 Kasım 2022 (2 Gün)

Son Başvuru Tarihi: 13 Kasım 2022 saat 23:59