Yarını Kodlayanlar Projesi Gönüllüler Bağlantıda Etkinliği

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği olarak Türkiye Vodafone Vakfı ile birlikte dijital dönüşümüne öncülük etmek ve genç nesilleri eğitimle güçlendirerek kodlama bilincini yaymak için 2016’da bir araya geldik. “Yarını Kodlayanlar” projesiyle bugüne kadar kodlama eğitimleri ve çocuk hackathonlarıyla  137.098 çocuğa eriştik. 

Bu etkiyi artırmak ve derinleştirmek adın projemizin yeni döneminde ‘’Herkes Bağlantıda’’ anlayışıyla çalışacağız. Çocuklara vereceğimiz eğitimlere ek olarak hazırladığımız yeni içeriklerle yeni dönemde; çocuklara, gençlere, öğretmenlere ve ebeveynlere de kodlama bilincini yaymak adına farkındalık ve uzmanlık eğitimleri vereceğiz. 

13 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00’da gerçekleşecek #GönüllülerBağlantıda adlı etkinliğimize herkes davetlidir. 

Sürpriz konuklarla, ‘’Yeni Neslin Teknolojisi ve Eğitimi’’, ‘’Yeni Neslin Yetkinlikleri ve Girişimcilik’’, ‘’Yeni Nesil Gönüllülük’’ ve ‘’Küresel Amaçlar ve Sosyal Etki’’ başlıklı 4 panelin gerçekleşeceği, yalnızca bununla kalmayıp harekete geçmemizi sağlayacakalanında uzman konuklarımızla teknoloji ve sağlık üzerine yeni bilgiler öğrendiğimiz, motive olduğumuz oturumlarda gerçekleştirilecektir. 

Not: #GönüllülerBağlantıda etkinliği ile ilgili sorularınız için berkay@habitatdernegi.org mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.[/vc_column_text][vc_btn title=”Etkinlik günü hatırlatma mesajı ve maili almak için formu doldurunuz.” color=”danger” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F210354501934953|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar