Yarını Kodlayanlar Projesi Kapsamında Elektronik Eğitim Kiti Mal Alımı Duyurusu

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı’nın birlikte yürütmüş olduğu Yarını Kodlayanlar Projesi kapsamında; eğitimin uzaktan yapıldığı COVID-19 salgın sürecinde, elverişsiz sosyo-ekonomik koşullar nedeniyle imkânları yeterli olmayan öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde kopmayarak eğitim imkânlarından faydalandırılmaları amacıyla Millî Eğitim Bakanlığının resmi okullarında ‘’Teknoloji Sınıfları’’ oluşturulacaktır.

Bu sınıflar kapsamında, Elektronik Eğitim Kiti mal alımı teklif usulü gerçekleştirilecektir.
Mal alım duyurusuna son teklif verme süresi 22 Şubat 2022 saat:17.00 tarihine kadardır.

İlgili mal alımı duyurusu evraklarına ulaşmak için tıklayınız.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]