Yarını Kodlayanlar Projesi Marmara Bölgesi’nde Gönüllü Eğitmenlerini Arıyor!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı ortaklığıyla “Yarını Kodlayanlar” projesinin gönüllü eğitmenlerinden biri olmak istiyorsanız 23-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Marmara Bölgesi özelinde gerçekleştirilecek eğitici eğitimlerine katılmak için hemen başvurun!

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat, Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük etmek ve genç nesilleri eğitimle güçlendirerek kodlama bilincini yaymak için Yarını Kodlayanlar projesinde bir araya geldi.

“Yarını Kodlayanlar” projesindeki eğitimler ile sadece “teknoloji tüketen değil”, aynı zamanda “teknoloji üreten” bir nesil yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Gönüllü eğitmenlerimizin yönetiminde Türkiye’nin 60 ilinde  7-14 yaş arasındaki çocuklara, 4 saat boyunca MIT tarafından geliştirilen “Scratch” programlama dili eğitimleri veriyoruz.

Siz de teknoloji üreten bir nesil yetiştirmeye katkıda bulunmak ve gönüllü eğitmenlerimiz arasında yerinizi almak istiyorsanız eğitmen eğitimlerine başvurmak için buraya tıklayınız.

Marmara Bölgesi Proje Eğitmen Eğitimi 23-25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Katılımcıların yol, konaklama ve 3 öğün yemek masrafları proje tarafından karşılanacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 7 Kasım 2018

Not: 23-25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşecek Yarını Kodlayanlar Projesi eğitmen eğitimi için Marmara Bölgesi’nden gelecek başvurular değerlendirmeye alınacaktır.

Başvuru Formuna Ulaşmak için Tıklayınız.

Kimler eğitmen olabilir?

Gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip, çocuklarla iletişimi kuvvetli ya da bu konuda istekli, projeye zaman ayırabilecek 15-30 yaşları arasındaki Marmara Bölgesi’nde bulunan proje illerinde yaşayan gençlerin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz.

 Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?

Gönüllü eğitmenlerden, proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda yerel eğitimleri gönüllü olarak vermeleri, bir yıllık dönemde en az 100 çocuğa ulaşmaları, eğitim raporlamasını düzenli bir şekilde yapmaları ve illerinde yer alan Habitat gönüllü eğitmenleri ile iletişimde olmaları beklenmektedir. Ayrıca yaşadığı ilde projenin tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin elçiliğini yapması beklenmektedir.

Sorularınız için bilisim@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar