Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone  Vakfı ortaklığıyla Yarını Kodlayanlar Projesi’nin dijital gönüllü eğitmenlerinden biri olmak  istiyorsan 26-27-28-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitici eğitimine katılmak için hemen başvurabilirsin!

İlk günün tanışmayla geçeceği programımızda eğitimimiz 3 gün boyunca Zoom uygulaması üzerinden gerçekleşecektir. Eğitimin tamamına katılman ve eğitimi kamera açık şekilde dinlemen gerekmektedir.

Sen de Scratch eğitimi alıp, düzenli olarak her ay en az 2 eğitim vereceğim diyorsan, hemen aşağıdaki başvuru formunu doldur!

Not: Eğitim vereceğim çocukları ben nasıl bulacağım diyorsan, hiç korkma! Eğitim vereceğin çocuklara inisiyatif alıp kendin de ulaşabilirsin, Habitat Derneği olarak bizlerde destek olabiliriz.

Kimler eğitmen olabilir?

Gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip, iletişimi kuvvetli ya da bu konuda istekli, projeye zaman ayırabilecek, temel teknoloji bilgisine sahip, teknolojiyi takip eden ve programlamaya ilgisi olan, analitik düşünebilen, sorumluluk sahibi, sunum becerisi kuvvetli, yaptığı çalışmayı raporlayabilme becerisi olan, meraklı ve öğrenmeye açık olan 18 yaş üstü bireylerin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz.

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?

Gönüllü eğitmenlerden, proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda her ay en az 2 eğitim vermeleri, eğitim raporlamasını düzenli bir şekilde yapmaları, diğer Habitat gönüllü eğitmenleri ile iletişimde olmaları beklenmektedir. Ayrıca Habitat Derneği’nin ve projenin tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin elçiliğini yapması beklenmektedir.

Sorularınız için ipek@habitatdernegi.org ve izelyildiz@habitatdernegi.org adreslerine mail atabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 20 Mayıs 2022 – 23:59