Yarını Kodlayanlar Projesi Tinkercad Eğitmen Eğitimi

Yarını Kodlayanlar Projesi Tinkercad Eğitmenlerini Arıyor!

Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone  Vakfı ortaklığıyla Yarını Kodlayanlar Projesi’nin dijital gönüllü eğitmenlerinden biri olmak  istiyorsan 21-22-23-24 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitmen eğitimine katılmak için hemen başvurabilirsin!

Sen de Tinkercad eğitimi alıp, 7-14 yaş arası gençlere her ay en az 2 eğitim vereceğim diyorsan, hemen aşağıdaki başvuru formunu doldur!

Not: Eğitim vereceğim çocukları ben nasıl bulacağım diyorsan, hiç korkma! Eğitim vereceğin çocuklara inisiyatif alıp kendin de ulaşabilirsin, Habitat Derneği olarak bizlerde destek olabiliriz.

Kimler eğitmen olabilir?

Gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip, iletişimi kuvvetli ya da bu konuda istekli, projeye zaman ayırabilecek, temel teknoloji bilgisine sahip, teknolojiyi takip eden ve programlamaya ilgisi olan, analitik düşünebilen, sorumluluk sahibi, sunum becerisi kuvvetli, yaptığı çalışmayı raporlayabilme becerisi olan, meraklı ve öğrenmeye açık olan 18 yaş üstü bireylerin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz.

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?

Gönüllü eğitmenlerden, proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda her ay en az 2 eğitim vermeleri, eğitim raporlamasını düzenli bir şekilde yapmaları, diğer Habitat gönüllü eğitmenleri ile iletişimde olmaları beklenmektedir. Ayrıca Habitat Derneği’nin ve projenin tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin elçiliğini yapması beklenmektedir.

Eğitmen eğitiminin detayları nelerdir?

• Eğitmen eğitimi, 21-22-23-24 Eylül 2023 tarihleri arasında fiziki olarak 4 gün sürecektir. 4 gün boyunca eğitim programına tam katılım göstermeniz ve otelde konaklamanız gerekmektedir.
  • Başvurularda afet bölgesi ve yakın illerden gelen başvurular önceliklendirilecektir.
  • Konaklama, otelde bulunulan öğünler için yeme içme ve ulaşım masrafları tarafımızca karşılanacaktır.
  • Detaylı eğitim programı başvurusu olumlu sonuçlanan katılımcılarla paylaşılacaktır.
  • Kontenjan 25 kişi sınırlıdır.

Eğitim Tarihi ve Süresi:  21 – 24 Eylül 2023 (4 Gün)

Son Başvuru Tarihi: 10 Eylül 2023 saat 23:59

Eğitmen eğitimine dair her türlü sorunuzun cevabını almak için yk@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.

Benzer Yazılar