Yeşil Gezegen Projesi İklim Dostu Kentler Fikir Maratonu

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Yeşil Gezegen projesi kapsamında İklim Dostu Şehirler Fikir Maratonu gerçekleştiriyoruz.

İklim Dostu Kentler Fikir Maratonu ile Yeşil Gezegen projesi katılımcılarının iklim krizi özelinde kendi yerellerindeki sorunları tespit edebilecek yetkinliği kazanması ve bu sorunlara çözüm üretmelerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca, çocukların iklim odaklı karar alma süreçlerine katılımının teşvik edilmesini etkinliğin önemli çıktılarından biri olarak görüyoruz.

Kimler başvurabilir?

•  Fikir Maratonu etkinliğimiz ortaokul düzeyindeki öğrencilerin başvurusuna açıktır.

Başvuru şartları nelerdir?

• Takımlar en az 2, en fazla 4 kişiden oluşmalıdır. Sadece ortaokul öğrencilerinin başvurusuna açıktır.
  • Etkinliğe katılabilmek için tüm takım üyelerinin, önceden verilecek çevrim içi eğitimleri alması gerekmektedir. (Başvurunuzun ardından detayları mail yoluyla ileteceğiz.)
  • Etkinlik 16 Eylül Cumartesi 9.00’da başlayacaktır. 17 Eylül 18.00’de bitecektir.
  • Etkinlik süresince yemek, su vb. ihtiyaçlar tarafımızdan karşılanacaktır.

Fikir Maratonu ​​​​​​​​​​Tarihi: 16- 17 Eylül 2023

Son Başvuru Tarihi: 11 Eylül 2023 23.59

Etkinlik Yeri: Facebook İstasyon

Her türlü sorunuzun cevabını almak için dijitaldonusum@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz