Yüksek Etki Arayışında Türkiye’de Girişimci Kadınlar Araştırma Raporu Lansmanı

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği, Coca-Cola Türkiye, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İstanbul Teknik Üniversitesi paydaşlığında gerçekleştirilen “Kız Kardeşim” projesi kapsamında hazırlanan ”Yüksek Etki Arayışında Türkiye’de Girişimci Kadınlar Araştırma Raporu” Girişimci kadınların işlerini büyütmesi ve yüksek etki yaratmasının önünde engel teşkil eden konular merkeze almış, ayrıca kadınların girişimciliğe atılmasının önündeki bazı meselelerin derinleştirilmesine odaklanmıştır. Bu sebeple çalışmanın odağında yenilikçi, bölge ve sektöründe fark yaratan, pazardaki fırsatları değerlendiren yüksek etkili girişimci kadınlar yer almaktadır.

Türkiye’deki girişimci kadınların mevcut durumunu anlamak, onların sorunlarına ışık tutmak ve bu sorunların çözümüne yönelik önerilerin sunulduğu Yüksek Etki Arayışında Türkiye’de Girişimci Kadınlar Araştırma Raporu Lansman’ı 26 Eylül 2020 tarihinde açıklanacaktır. Rapor lansmanının akabinde, Kız Kardeşim Projesi kapsamında İnci Abay Cansabuncu ve Başak Tanpınar Değim, ile İlham buluşması gerçekleştirilecektir. Yüksek Etki Arayışında Türkiye’de Girişimci Kadınlar Araştırma Raporu Lansmanı Habitat Derneği youtube kanalında açıklanacaktır.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]