Zincirleme Sohbetler / Blockchain Araştırmacısı, Yazar Turan Sert / Blockchain Her Derde Deva mı?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zincirleme Sohbetler’in bu hafta ki konuğu: Blockchain Araştırmacısı, Yazar Turan Sert.

Habitat Derneği ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ortaklığında, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenen İstanbul Blockchain Okulu Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen Zincirleme Sohbetler’de bu hafta Gazeteci Yazar Ozan Onat moderasyonunda Blockchain Araştırmacısı, Yazar Turan Sert ile birlikte blockchain teknolojisinin nelere çözüm olup, nelere çözüm olamayacağı üzerine konuşacağız.

Etkinliğe katılım ücretsizdir. Katılım için kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.

Tarih: 13 Şubat 2020, Perşembe

Yer: Habitat Derneği
Maslak Mah. Ahi Evran Cad. Maslak 42
No:6 Kapı No:200
Sarıyer, İstanbul

Program:

13 Şubat 2020, Perşembe

18.30 – 19.00 – Networking

19.00 – 20.30 – Blockchain Araştırmacısı, Yazar Turan Sert / Blockchain Her Derde Deva mı?