Zincirleme Sohbetler’de Bu Hafta: Özgür Güneri “Blockchain, Bitcoin ve Kripto Paraların Geleceği”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zincirleme Sohbetler’in bu haftaki konuğu BTC Türk CEO’su  Özgür Güneri.

Habitat Derneği ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ortaklığında, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenen İstanbul Blockchain Okulu Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen Zincirleme Sohbetler’de bu hafta Gazeteci Yazar Ozan Onat moderasyonunda BTC Türk CEO’su Özgür Güneri ile birlikte Blockchain, Bitcoin ve Kripto Paraların Geleceği hakkında konuşacağız.

Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Tarih: 30 Eylül 2019, Pazartesi

Yer: Habitat Derneği
Maslak Mah. Ahi Evran Cad. Maslak 42