Zincirleme Sohbetler’de Bu Hafta: “Veri ve Dönüşüm: Sektörler Nasıl Dönüşüyor?”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zincirleme Sohbetler ’in bu hafta ki konuğu, Microsoft EMEA Yazılım Mühendisliği Yöneticisi Cavit Yantaç.

Habitat Derneği ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ortaklığında, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenen İstanbul Blockchain Okulu Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen Zincirleme Sohbetler ’de bu hafta Gazeteci Yazar Ozan Onat moderasyonunda Microsoft EMEA Yazılım Mühendisliği Yöneticisi Cavit Yantaç ile birlikte Veri ve Dönüşüm: Sektörler Nasıl Dönüşüyor? başlığı hakkında konuşacağız.

Etkinliğe katılım ücretsizdir. Katılım için kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.
Tarih: 16 Aralık 2019, Pazartesi[/vc_column_text][vc_btn title=”Katılım durumunuzu belirtmek için tıklayın.” style=”outline” color=”primary” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-mouse-pointer” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F193432475258969||target:%20_blank|”][vc_column_text]Yer: Habitat Derneği
Maslak Mah. Ahi Evran Cad. Maslak 42
No:6 Kapı No:200
Sarıyer, İstanbul

Program:

16 Aralık 2019, Pazartesi

18.30 – 19.00 – Networking

19.00 – 20.30 – Microsoft EMEA Yazılım Mühendisliği Yöneticisi Cavit Yantaç / Veri ve Dönüşün: Sektörler Nasıl Dönüşüyor?

20.30 – 21.00 – Soru-Cevap[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar