Dijital Dönüşüm

Cebimdeki Gelecek

Proje Hakkında

Tekstil işçilerinin, finansal bilinç düzeylerini artırabilmeleri konusunda destek verilerek; bütçe yapmalarını, birikim yapmayı öğreterek; finansal hedeflerine ulaşmalarını hedeflemektedir. “Cebimdeki Gelecek” projesi; Levi’s ve Habitat Derneği’nin bir araya gelmesiyle 2016 yılının nisan ayında hayata geçirildi. Tekstil işçileri için, finansal okuryazarlıklarının artırılmasına, tasarruf alışkanlıklarının ve yatırım becerilerinin geliştirilmesi ve sağlıklı bir finansal geleceğe sahip olmalarına destek olacak bir eğitim sunmayı amaçlamaktadır.

• Habitat Derneği
  • Levi Strauss Vakfı
Nisan 2016 – Nisan 2017
Eğitim: 1 saat Eğitmen eğitimi: 3 tam gün (18 saat) Finansal Okuryazarlık, bütçe yönetimi, finansal planlama ve yönetim, finans sistemi, birikim konularına yer verilmektedir.

İstanbul