Sizler bizim için çalışırken çocuklarınızın evde iyi vakit geçirdiğinden emin olmak için biz de buradayız!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]COVID-19 salgını sürecinde sağlık çalışanları toplum için çalışırken çocuklarının evde iyi vakit geçirdiğinden emin olmak için Adel Kalemcilik ve Habitat Derneği harekete geçti. Adel Kalemcilik ve Habitat Derneği iş birliğiyle başlatılan proje, sağlık çalışanlarının çocuklarına boyama ürünleri gönderilerek onların mutlu etmeyi ve yaratıcılıklarını desteklemeyi amaçlıyor.

Proje kapsamında oluşturulan talep formu ile toplanan talepler doğrultusunda sağlık çalışanlarının 15 yaşından küçük çocuklarına boyama ürünleri gönderilmektedir. Proje ile 1.000 çocuğa ulaşılması hedeflenmektedir.

Bununla birlikte çocuklarımız, Adel Kalemcilik’in daha önce ücretsiz olarak herkesin hizmetine açtığı izbirakanogretmenler.com platformuna da gönül rahatlığıyla ulaşabilir, boyama setleriyle yaratıcı çalışmalar yapabilir.

#HabitatDernegi #BirlikteEtkinlik[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]