Çevre için Akıllı Teknolojiler Fikir Maratonu

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı, Yarını Kodlayanlar Projesi kapsamında Türkiye’nin genç beyinlerini, çevre sorunlarına çözüm bulabilmeleri için online “Çevre için Akıllı Teknolojiler Fikir Maratonu”na davet ediyor.

Orman yangını gibi çevre sorunlarına çözüm üretmek isterseniz, ekibinizi kurun ve ekosistemi kurtarmak için bir fikir de siz üretin!

11 – 17  yaş arası gençlerimizin en az 2 en fazla 4 kişilik gruplar halinde katılabileceği fikir maratonumuzda, ana konu olarak dünyamızın içerisinde bulunduğu çevre sorunlarının yaratmış olduğu problemlere teknoloji odaklı çözümler bulmalarını bekliyoruz.

Çözüm Üretebilirim Diyorsan!
Çölleşme, biyolojik çeşitliliğin azalması, ormansızlaşma, ozon tabakasının tahribatı, asit yağmurları, hava, su ve toprak kirliliği, tehlikeli atıklar, doğal kaynakların tükenmesi, deniz ve okyanus kirliliği, okyanusların asitlenmesi küresel çevre sorunları arasında öne çıkmaktadır.

Sen de bu durumun farkındaysan ve bir fikrinin olduğunu düşünüyorsan arkadaşlarınla 2 veya 4 kişilik gruplar oluşturarak fikrini hayata geçirmek harekete geç!
Dereceye girenler takımlara her yaş grubunda toplam 30.000 TL ödül!

Projemi Nasıl Anlatabilirim?
Aşağıdaki başvuru bağlantısına tıklayıp, karşına gelen formu takım arkadaşlarınla beraber doldurman yeterli.
Son başvuru tarihi: 4 Ağustos 2021 Saat: 23.59
Çevre için Akıllı Teknolojiler Fikir Maratonu: 7-8 Ağustos 2021

 

*Ekiplerin tamamı ortaokul ya da lise öğrencilerinden oluşmalıdır. Maraton ortaokul grubu ve lise grubu olarak ayrı gerçekleştirilecektir.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayınız.” color=”warning” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F211941995892976|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar