Geleceğin Ekranı Öğretmen & Ebeveyn Buluşmaları

Geleceğin Ekranı Projesi “Öğretmen ve Ebeveyn Buluşmaları” Etkinliği

Netflix, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Geleceğin Ekranı Projesi kapsamında düzenlenen  “Öğretmen ve Ebeveyn Buluşmaları” etkinliğine davetlisiniz.

Dijital vatandaşlık, dijital güvenlik ve dijital okuryazarlık ve dijital ebeveynlik kavramlarının toplum geneline yayılması hedefleyen buluşma, 24-25 Nisan 2023 tarihlerinde, saat 19.00 – 21.00  arasında gerçekleştirilecektir.  

Sen de dijital çağda öğretmenlik ve çocuk gelişimi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsan, “Öğretmen ve Ebeveyn Buluşmaları” etkinliğimize katılmak için hemen başvur!  

Eğitim İçeriği: 

  • Dijital Çağda Öğretmenlik  ve Ebeveynlik 
  • Teknoloji ve Çocuk Gelişimi  
  • Öğrencileri Dijitalde Yakalamak  
  • Dijital Çağda Çocuk Hakları  
  • Dijital Denge  

Kimler başvuruda bulunabilir? 

Buluşma, eğitim içeriği hakkında bilgi sahibi olmak ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen öğretmenlerin ve ebeveynlerin katılımına açıktır.    

Eğitiminin detayları nelerdir?   

  • Eğitimimiz kontenjanla sınır olup yalnızca olumlu durumda dönüş sağlanacaktır. 

Buluşma Tarih ve Saati: 24-25 Nisan 2024 saat 19.00 – 21.00  

Son Başvuru Tarihi: 22 Nisan 2024 saat 17:00

Her türlü sorunuz için dijitaldonusum@habitatdernegi.org  adresinden bilgi alabilirsiniz.  

Proje Hakkında  

Netflix, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Geleceğin Ekranı Projesi, dijital vatandaşlık, dijital güvenlik ve dijital okuryazarlık kavramlarının toplum geneline yayılması ve genç nesillere bilinçli içerik tüketim alışkanlıkları kazandırılmasını hedeflemektedir. Proje kapsamında gerçekleştirilen eğitim içerikleriyle, dijital ebeveynlik kavramının ve öğrenciler özelinde dikkat edilmesi gereken noktaların ebeveynlere etkili ve interaktif bir şekilde öğretilmesi amaçlanmaktadır. Proje kapsamında, eğitimlere ek olarak, “Bilgilendirici Podcastler” ve “Netflix Haber Merkezi İçerikleri” gibi eğitici içerikler ve “Öğretmen Eğitim Buluşmaları,” “Dijital Aile Buluşmaları” ve “Dijital Güvenlik Zirvesi” düzenlenmesi planlanıyor.

Benzer Yazılar