Global Girişimcilik Haftası Online Paydaş Toplantısı

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]

Türkiye’de 2008 yılından beri her Kasım ayında 170 ülkeyle aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası (GGH), STK ve üniversitelerden oluşan 20 kurumun desteğiyle, Habitat Derneği genel koordinasyonunda düzenleniyor.

Ana amacı gençlerin girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak değerlendirmelerini teşvik etmek olsa da GGH; STK’ler, üniversiteler, girişimciler, yatırımcılar, özel sektör, medya ve devlet kurumlarının dahil olduğu, ekosistemde faaliyet gösteren 300’den fazla paydaş kurumu bir araya getiren bir platform haline geldi.
Hafta boyunca tüm GGH paydaşları Türkiye genelinde yüzlerce girişimcilik etkinliği düzenliyor ve bu alandaki farkındalığı artırıyor. GGH, Washington DC’de, Kauffman Vakfı desteğiyle, tüm dünyada girişimcilik ekosistemini geliştirmeye odaklanmış Global Entrepreneurship Network (GEN) şemsiyesi altında yürütülüyor.

Bu sene GGH’de gerçekleştirilecek etkinlikleri tanıma, etkinliklerinizi paylaşma ve yeni paydaşlarla tanışıp iş birliği geliştirme fırsatı yakalayacağınız etkinlikte buluşmak üzere sizleri Global Girişimcilik Haftası Online Paydaş Toplantısı‘na davet ediyoruz! İlgileneceğini düşündüğünüz partnerlerinizle etkinliği paylaşmanızı rica ederiz.

Tarih: 27 Ekim 2020,Salı / 17:00 – 18:30
Zoom linki sonra paylaşılacaktır.
[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”orange” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F202923378277968|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar