Gündem Oyunu “Yarış, Eğlen, Kazan!”

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Yarışma Duyurusu Metni,

Habitat Derneği Finansal Bilinç programı olarak her hafta finansal konular, sürdürülebilir kalkınma amaçları ve motivasyon sağlayıcı ve kitap/film/dizi öneri yazılarını kaleme aldığımız “Haftalık Gündem”i yayınlıyoruz.

Sen de haftalık gündem yazılarımızı her hafta takip edip, her ay düzenlenecek olan “Gündem Oyunu” yarışmamıza katılarak; hediye çeki kazanma şansı yakala!

Yapman gereken; 4 hafta boyunca tüm gündem yazılarımızı takip etmek ve bu 4 haftada okuduğun yazılar ile ilgili yarışma günü soracağımız soruları doğru ve hızlı bir şekilde cevaplamak.

Yarışma Koşulları

• Haftalık Gündem yayınlarını ve Habitat Derneği’ni takip etmek.
  • Yarışma günü Haftalık Gündem yayınları ve Habitat Derneği ile ilgili sorulacak 25 soruyu cevaplamak.

Yarışma İçeriği

• Yarışma ayda bir defa düzenlenecektir. Yarışma tarihleri ilgili Gündem Sayısında ve Habitat Derneği sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.
  • Her hafta yayınlanan yazılar ile ilgili 5 soru olmak üzere, 4 haftada toplamda 20 soru sorulacaktır. Buna ek olarak Habitat Derneği programları ve Habitat Derneği ile ilgili 5 soru olacaktır.
  • Yarışmada dereceye giren ilk 3 kişiye anlaşmalı kurumdan 100 TL tutarında hediye çeki verilecektir.
  • Yarışma programı Zoom programından Quiziz uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Yarışma sonunda ödül almaya hak kazanan kişiler bir sonraki yarışmalara katılım sağlayamaz. Bir yarışmacı yıl boyunca en fazla bir kez ödül almaya hak kazanabilir.

Yarışma sonunda en yüksek puanı alan ilk 3 kişiye vereceğimiz hediye çekini kazanmak istiyorsan gündemi oku ve yarışmamıza başvur.

Yarışma Tarihi :   2 Nisan 2021

Yarışma Saati: 19.30

Yarışmaya Dahil Gündem Yayınları:

#YarışEğlenKazan

[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”green” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F203380711832954|||”][/vc_column][/vc_row]