Habitat Derneği Bilgi ve İletişim Teknolojileri Programı Proje Koordinatörü Arıyor!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Habitat Derneği’nin bilgi ve iletişim teknolojileri alanındaki çalışmalarını en iyi şekilde yürütebilecek, genç, dinamik, teknoloji konularına hakim, kişisel gelişim ve iletişime açık, temsil yeteneğine sahip, seyahat engeli bulunmayan, operasyonel gücü yüksek, yaratıcı, inovatif düşünen ama en önemlisi öğrenmeyi seven İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek proje koordinatörü ekip arkadaşı arıyoruz.

Eğer sen de bu ekibin bir parçası olmak istiyorsan özgeçmişini ve neden bu işe uygun olduğunu anlatan kısa bir ön yazıyı 31/07/2019 tarihine kadar ik@habitatdernegi.org adresine “Proje Koordinatörü” başlığı ile gönderebilirsiniz.

Başvuru süreci tamamlanmıştır!

Aranan Özellikler & Sorumlulukları

• İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek olan
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans derecesine sahip
  • Kariyerini sivil toplum ve/veya sosyal girişim sektöründe planlayan
  • Sivil toplumda alanında en az 1-2 yıl deneyimi olan
  • Teknolojik gelişmeleri takip eden ve bilişim sektörünün dinamiklerine hakim
  • Takım çalışmasına yatkın, problem çözme ve analitik düşünme yeteneği olan
  • Yüksek sorumluluk sahibi,  zaman yönetimi, proje takip etme ve söz verilen teslim tarihleri konusunda hassas
  • Yazışmaları anlayabilecek ve rapor yazabilecek düzeyde İngilizce bilen
  • Kendini sözlü ve yazılı şekillerde rahatça ifade edebilen
  • Yapılan çalışmaların görünürlüğünün sağlanmasına katkı koyabilecek
  • Teknoloji alanında yeni ortaklıklar, görüşmeler sağlayabilecek
  • Gönüllülerle çalışmaya yatkın ve sürekli onlarla iletişimde olabilecek
  • Seyahat engeli olmayan ve gerektiğinde sahaya çıkıp gönüllülerle etkinlikler planlayabilecek
  • Yaptığı tüm çalışmaları raporlayabilecek
  • Habitat Derneği çalışmalarını yaygınlaştırılması ve duyurulmasını sağlayabilecek olması gerekmektedir.

Habitat Derneği Hakkında

1997 yılında kurulan ve çalışmalarını beş ana başlık altında yürüten Habitat Derneği; güçlü ve gönüllü bireylerin, aydınlık geleceğin mimarları olacak çocukların, girişimci kadınların ve engelli bireylerin yani toplumun her kesiminin, sürdürülebilir toplumsal kalkınmada önemli bir rol oynadığının bilinciyle faaliyetlerini sürdüren bir Sivil Toplum kuruluşudur. Habitat bütün çalışmalarında çok ortaklılığı esas almaktadır.

Daha fazla bilgi için:

[/vc_column_text][elfsight_social_media_icons id=”16″][/vc_column][/vc_row]