Hayalinin Yanında Eğitmen Eğitimi

Hayalinin Yanında Projesi Sosyal Beceriler Eğitimi Verecek Gönüllü Eğitmenlerini Arıyor!

Habitat Derneği olarak Fondation de France desteğiyle yürütülen Hayalinin Yanında Projesi kapsamında Hatay’da yaşayan ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş/etkilenmeye devam eden 12-16 yaş arası çocukların, sürdürülebilir ve güvenli bir alanda yaşam becerileri eğitimlerine ve psikososyal destek atölyelerine erişimini desteklemeyi hedefliyoruz.
Proje kapsamında gönüllü eğitmenlerden biri olmak istiyorsan 2-3 Mart 2024 tarihleri arasında Hatay’da gerçekleştirilecek eğitmen eğitimine katılmak için hemen başvurabilirsin!

Sen de Sosyal Beceriler eğitimi alıp, 20 gönüllü eğitmenden biri olarak 12-16 yaş grubundaki çocuklara Hatay’da yüz yüze veya online olacak şekilde yerel eğitimler vereceğim diyorsan, başvuru formunu doldurabilirsin!

Kimler eğitmen olabilir?
Hatay’da ikamet eden,
Gönüllü olarak proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip,
Projeye zaman ayırabilecek,
Temel teknoloji bilgisine sahip,
Sunum ve iletişim becerisi olan,
Verdiği eğitimleri raporlayabilecek,
Hatay’da yüz yüze eğitim verebilecek kişilerin Eğitmen Eğitimi’ne başvuru yapmalarını bekliyoruz.

Gönüllü eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?
Gönüllü eğitmenlerden, proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda her ay en az 1 eğitim düzenlemeleri, eğitimi yaygınlaştırmaları, Aralık 2024’e kadar en az 200 kişiye ulaşmaları ve eğitimlerini raporlamaları beklenmektedir. Ayrıca Habitat Derneği’nin ve projenin tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi beklenmektedir.

Eğitmen Eğitimi’nin detayları nelerdir?
Eğitmen eğitimi, 2-3 Mart 2024 tarihleri arasında Hatay’da gerçekleşecektir.
Eğitmen Eğitimine tam zamanlı katılım gerekmektedir.
Eğitim tamamen ücretsizdir.
Tüm eğitim programına eksiksiz katılan katılımcılara katılım belgesi verilecektir.
Kontenjan 20 kişiyle sınırlıdır.
Detaylı eğitim programı başvurusu olumlu sonuçlanan katılımcılarla paylaşılacaktır.

Not: Son başvuru tarihinden sonra ilk aşamada olumlu değerlendirilen kişilerle online mülakat görüşmesi yapılacaktır.

Eğitim Tarihi ve Süresi: 2-3 Mart 2024
Son Başvuru Tarihi: 25 Şubat 2024 saat 23:59

Eğitime dair her türlü sorunuzun cevabını almak için kapsayicivesurdurulabilirbuyume@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.

Benzer Yazılar