#SheMeansBusiness Programı Hikayeleştirme Atölyesi

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Girişimci kadınların bir araya gelerek bağlantı kurabilecekleri, iş birlikleri geliştirebilecekleri, deneyim paylaşabilecekleri ve hep birlikte işletmelerini büyütebilecekleri bir alan sunmayı hedefleyen #SheMeansBusiness Programı kapsamında düzenlenen Hikayeleştirme Atölyesi 17 Kasım 2021 Çarşamba günü, saat 11:00’da gerçekleştirilecektir. 

Hikayeleştirme Atölyesi’nde girişimci kadınlar, tüketicide marka algısını güçlendirmek ve marka değeri oluşturmak için en önemli araçlardan bir tanesi olan marka hikayesi oluşturmanın ipuçlarını öğrenecekler. “Marka Hikayesi Nedir?” “Marka Hikayesi Nasıl Yaratılır?” gibi sorularına cevaplar bulabilecekleri atölyeyle, müşterilerinin satın aldıkları ürünler ile daha güçlü bir bağ kurmasını sağlayabilecekler.   

Sen de markanın hikayesini yaratarak daha çok müşteriye ulaşmak istiyorsan #SheMeansBusiness Programı Hikayeleştirme Atölyesi’ne katıl, işletmeni bir adım öteye taşı.   

Kimler başvuruda bulunabilir? 

Eğitim 18 yaş üstü girişimci ya da girişimcilik motivasyonuna sahip, ilgili konuda bilgi sahibi olmak ve kendini geliştirmek isteyen kadınların katılımına açıktır.   

Eğitimin detayları nelerdir? 

  • Atölye çevrim içi gerçekleştirilecek olup atölyeye katılım ücretsizdir.  
  • Kontenjanımız sınırlıdır.  
  • Atölye sadece kadınların katılımına açıktır.  

Eğitim müfredatı neleri kapsamaktadır? 

  • Marka hikayesi nedir? 
  • Marka hikayesi nasıl yaratılır? 

 SON BAŞVURU TARİHİ: 16 Kasım 2021 Salı, saat 23:59

Program hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve eğitim sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için sinirlariasanturkiye@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz. 

Proje Hakkında:
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen #SheMeansBusiness Programı, girişimci kadınların bir araya gelerek bağlantı kurabilecekleri, iş birlikleri geliştirebilecekleri, deneyim paylaşabilecekleri ve hep birlikte işletmelerini büyütebilecekleri bir alan sunmayı hedefliyor. Program kapsamında şimdiye kadar Türkiye’nin farklı bölgelerinde 5.000’den fazla kadın, dijital pazarlama araçlarının kullanımına dair çeşitli eğitimlerle desteklenmiştir. Söz konusu eğitimlerle program, girişimci kadınların ve kadın adayların dijital mecraları daha etkin bir şekilde kullanarak yurt dışına açılmalarını teşvik etmektedir.   [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Başvuru yapmak için tıklayız.” color=”pink” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F212482407645961|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar