Yarını Kodlayanlar Projesi Gönüllü Eğitmenlerini Arıyor!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı ortaklığıyla Yarını Kodlayanlar Projesi’nin dijital gönüllü eğitmenlerinden biri olmak istiyorsanız 25 – 28 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitici eğitimlerine katılmak için hemen başvurun!

Yarını Kodlayanlar Projesi’nin 25 – 28 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitmen eğitimine, proje kapsamında, 81 ilden gelen başvurular değerlendirilip kabul edilecektir. Kontenjan 25 kişiyle sınırlıdır.

Eğitmen Eğitimi Tarihi: 25 – 28 Mart 2021 (4 Gün)

Son Başvuru Tarihi: 22 Mart 2021

Eğitimimiz 4 gün boyunca Zoom uygulaması üzerinden gerçekleşecektir.

Tüm Türkiye’deki ilkokul öğrencilerine, 8 saat boyunca bilgisayar sınıflarında “Scratch-Tinkercad” programlama dili eğitimleri gerçekleştiriyoruz. Bununla birlikte çocukların yaratıcı düşünme ve becerileri ile algoritmaya ve kodlamaya giriş yapmalarını sağlıyoruz. Sonrasında eğitimi alan çocuklarla “Hackathon & Ideathon” etkinlikleri gerçekleştiriyoruz.

Sen de bu eğitimi alıp, ilkokul öğrencilerine her ay minimum 2 eğitim vereceğim diyorsan, hemen aşağıdaki başvuru formunu doldur!

Not: Eğitim vereceğim çocukları ben nasıl bulacağım diyorsan, hiç korkma! Eğitim vereceğin çocuklara inisiyatif alıp kendin de ulaşabilirsin, Habitat Derneği olarak bizlerde destek olabiliriz.

Kimler eğitmen olabilir?

Gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip, çocuklarla iletişimi kuvvetli ya da bu konuda istekli, projeye zaman ayırabilecek, temel teknoloji bilgisine sahip, teknolojiyi takip eden ve programlamaya ilgisi olan, analitik düşünebilen, sorumluluk sahibi, sunum becerisi kuvvetli, yaptığı çalışmayı raporlayabilme becerisi olan, meraklı ve öğrenmeye açık olan 18 yaş üstü bireylerin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz.

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?

Gönüllü eğitmenlerden, proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda ayda minimum 2 defa eğitim verebilmeleri, eğitim raporlamasını düzenli bir şekilde yapmaları diğer Habitat gönüllü eğitmenleri ile iletişimde olmaları beklenmektedir. Ayrıca Habitat Derneği’nin ve projenin tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin elçiliğini yapması beklenmektedir.

Sorularınız için melih@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”danger” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F210701837733958|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar