Yeşil Gezegen Projesi Fikir Maratonu Başvurusu

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı ortaklığında yürütülen Yeşil Gezegen Projesi kapsamında 7-11 yaş arası ilkokul ve 11-14 yaş arası ortaokul öğrencileri için Fikir Maratonu düzenliyoruz.

Sen de afet ve çevre sorunlarının üstesinden gelmek için yaratıcı fikirler geliştireceğin Fikir Maratonu etkinliğinde yer almak istiyorsan, ekibini oluşturup başvurunu yap!

Kimler başvurabilir?

Fikir Maratonu etkinliğimiz 7-11 yaş arası ilkokul ve 11-14 yaş arası ortaokul düzeyindeki öğrencilerin katılımına açıktır. Başvurunuzu en az 2 en fazla 4 kişilik ekipler halinde yapabilirsiniz.

Fikir Maratonu kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri kendi yaş grupları arasında yarışacaklardır. Her yaş grubundan birinci olan takıma 7.000 TL, ikinci olan takıma 5.000 TL ve üçüncü olan takıma 3.000 TL değerinde teknoloji hediye çekleri verilecektir.

Fikir Maratonu Hakkında

Ekim 2021’den beri devam etmekte olan Yeşil Gezegen Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz Çevre Bilinci ve Afet Farkındalığı eğitimlerimizle öğrencilerimiz artık Yeşil Gezegen’in birer süper kahramanı oldular. Fikir Maratonu etkinliğinde süper kahramanlarımız gezegenimize dair geliştirdikleri farkındalıkla afet ve çevre sorunlarının üstesinden gelecek çözüm önerileri geliştirecekler. Kahramanlarımız çözüm önerilerini günümüz teknolojilerinin de katkısıyla yaratıcılıklarıyla birleştirebilecekler.

Fikir Maratonu Başlangıç Tarihi: 28-29 Mayıs 2022 (2 Gün)

Son Başvuru Tarihi: 25 Mayıs 2022, saat 23.59 

Yeşil Gezegen Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz Fikir Maratonu etkinliğine dair her türlü sorunuzun cevabını almak için dijitaldonusum@habitatdernegi.org adresine e-posta atabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Başvuru için Tıklayın” color=”danger” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.jotform.com%2Fform%2F220973703780964|target:_blank”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar