Yeşil Gezegen Projesi Eğitmen Eğitimi

Yeşil Gezegen Projesi Gönüllü Eğitmenlerini Arıyor!

Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı ortaklığında yürütülen Yeşil Gezegen Projesi, 7-14 yaşları arasındaki çocuklara iklim değişikliği, çevre bilinci, sürdürülebilirlik, sıfır atık ve geri dönüşüm konularında eğitim verecek gönüllü eğitmenlerini arıyor!

Sen de çevre kirliliği ve afet riskleri karşısında çocuklara nelere dikkat etmesi gerektiğini öğretmek ve bu konuda farkındalık yaratmak istiyorsan HEMEN BAŞVUR!

Kimler eğitmen olabilir?

Eğitmen eğitimi Adana, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak, Siirt, Hakkari, Van, Bitlis, Adıyaman, Kahramanmaraş, Malatya, Elazığ, Sivas, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Ağrı, Iğdır, Erzurum, Hatay şehirlerinden gelecek başvurulara açıktır. Bu illerde yaşayan, sivil toplum kuruluşları, öğrenci kulüpleri, gençlik meclisleri gibi gençlik çalışmalarında bulunan kurumlarda yer alan ve/veya gönüllü eğitmen olma konusunda yüksek motivasyona sahip herkes başvurabilir.

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?

Gönüllü eğitmenlerden beklenen, proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları Eğitmen eğitimi doğrultusunda çevrim içi ve yüz yüze eğitim vermeleri, atölyeler gerçekleştirmeleri, eğitim ve atölye raporlamalarını düzenli bir şekilde yapmaları ve bir yıllık dönemde en az 100 kişiye ulaşmaları beklenmektedir.

Bunlara ek olarak, gönüllü eğitmenlerin yaşadıkları illerde Habitat Derneği ve projenin tanıtım faaliyetlerini yürütmeleri ve projenin savunuculuğunu yapmaları beklenmektedir.

Not: Eğitim vereceğim çocukları nasıl bulacağım diyorsan, hiç korkma! İnisiyatif alarak onlara kendin de ulaşabilirsin ya da Habitat Derneği olarak bizler de sana destek olabiliriz.

Eğitmen eğitiminin detayları nelerdir?

  • Eğitmen eğitimi 01 – 04 Haziran 2023 tarihleri arasında yüz yüze gerçekleşecektir.
  • Kontenjan 25 kişi ile sınırlıdır.
  • 4 gün boyunca devam eden eğitim programına tam katılım gösterilmesi gerekmektedir.
  • Katılımcıların program sürecinde konaklama, yeme içme ve ulaşım masrafları tarafımızca karşılanacaktır.
  • Eğitimin gerçekleşeceği şehir bilgisi sadece başvurusu olumlu sonuçlanan katılımcılarla paylaşılacaktır.

Eğitim Tarihi ve Süresi:  01 – 04 Haziran 2023 (4 Gün)

Son Başvuru Tarihi: 20 Mayıs 2023 saat 23:59

Eğitmen eğitimine dair her türlü sorunuzun cevabını almak için asenaarslan@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Benzer Yazılar