Zincirleme Sohbetler’de Bu Hafta BlockchainIST Center Ekibi ile Blockchain ve Türkiye’nin Potansiyeli

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zincirleme Sohbetler ’in bu haftaki konukları Bahçeşehir Üniversitesi BlockchainIST Center ekibi:

• Öğr. Üyesi Bora Erdamar: BlockchainIST Center Direktörü
  • Öğr. Üyesi Ceyhun Çoban: BlockchainIST Center Direktör Yardımcısı
  • Öğr. Üyesi Serkan Yeşilyurt: BAU Finans Merkezi Koordinatörü
  • Alp Işık: BlockchainIST Kriptoekonomi Grubu Koordinatörü
  • Çağın Dönmez: BlockchainIST Yazılım Ekibi koordinatörü

Habitat Derneği ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ortaklığında, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenen İstanbul Blockchain Okulu Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen Zincirleme Sohbetler ’de bu hafta Gazeteci Yazar Ozan Onat moderasyonunda Bahçeşehir Üniversitesi BlockchainIST Center ekibi ile birlikte Blockchain ve Türkiye’nin Potansiyeli hakkında konuşacağız.

Etkinliğe katılım ücretsizdir. Katılım için kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.

Tarih: 5 Aralık 2019, Perşembe 19:00-21:00

Yer: Habitat Derneği
Maslak Mah. Ahi Evran Cad. Maslak 42
No:6 Kapı No:200