Dijital Dönüşüm

İş Hayatına Turuncu Destek Projesi Kahramanmaraş Turuncu Ofis

İş Hayatına Turuncu Destek Projesi

Proje Hakkında

ING Türkiye ve Habitat Derneği iş birliği ile “İş Hayatına Turuncu Destek Projesi” kapsamında Kahramanmaraş’ta deprem sonrası kalkınmaya destek sağlanması amaçlanıyor. Bu kapsamda ING Türkiye, Kahramanmaraş Operasyon ve Çağrı Merkezi binasında “Kahramanmaraş Turuncu Ofis” adında bir ortak çalışma alanı açıyor.

İş Hayatına Turuncu Destek Projesinin iki temel amacı bulunuyor.

Kahramanmaraş Turuncu Ofis ile depremden etkilenen, çalışma ofisi olmayan girişimciler, girişimci adayları, kadınlar, kadın kooperatifleri ve öğrenciler için ortak bir çalışma alanı oluşturuluyor. Bu ofis ile bölgesel kalkınmaya destek olmak ve dolaylı olarak yeni istihdam olanakların oluşmasını desteklemek amaçlanıyor.

Habitat Derneği liderliğinde girişimciler, girişimci adayları, kooperatifler ve öğrenciler için eğitim ve kapasite geliştirme programları bu ofiste düzenlenerek, hedef kitleye yeni nesil yetkinlikler kazandırmak, iş dünyasında rekabet edebilmelerini sağlamak, afet sonrası girişimciliği teşvik etmek ve kalkınmayı desteklemek hedefleniyor.

Projeye başvuruda bulunarak;

• Kahramanmaraş Turuncu Ofis ortak çalışma alanından yararlanabilir,
  • Habitat Derneği, eğitim ve kapasite geliştirme programlarından faydalanabilirsiniz.
  • Kahramanmaraş’ta depremden etkilenen, çalışma ofisi olmayan girişimciler
  • Girişimci adayları
  • Kadınlar