Habitat Derneği, gönüllüleri ile 25 – 28 Ekim 2019 tarihinde düzenlenecek olan Amaçlar için Gençlik Koordinasyon Toplantısı’nda bir araya geliyor.

• Toplantı programı kapsamında kapasite geliştirme odaklı eğitim, atölye, oyun ve yarışmalar yer almaktadır.
  • Amaçlar için Gençlik Koordinasyon Toplantısı tüm Türkiye’den başvurulara açık olup, başvuruların değerlendirmesinde formda yer alan sorulara verilen yanıtlar, cinsiyet dengesi, bölgesel dağılım gibi faktörler göz önünde bulundurulacaktır.
  • Habitat Derneği’nin çalışmaları kapsamında aktif faaliyetlerde bulunmuş gönüllülere öncelik verilecektir. Başvurusu onaylanan katılımcılara bilgilendirme maili gönderilecektir.
  • Toplantı süresince katılımcıların yemek ve konaklama masrafları karşılanacaktır.
  • Ulaşım masrafları katılımcılara aittir.

Son Başvuru Tarihi: 18 Ekim 2019 (Saat – 18:00)

Koordinasyon Toplantısı sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için gonullu@habitatdernegi.org adresine mail atabilir, ya da 0212 265 33 14 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.