Bilgisayarsız Kodlama Aktiviteleri

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği olarak Türkiye Vodafone Vakfı ile genç nesilleri eğitimle güçlendirerek kodlama bilincini yaymaya devam ediyoruz. “Yarını  Kodlayanlar” Projesi’ndeki eğitimler  sayesinde  çocuklarımız  sadece  teknoloji  tüketicisi  olmayıp  yeni teknoloji ya da  dijital eser yaratmanın yollarını öğreniyor.

Kodlamanın yalnızca bilgisayar ve internetle sınırlı kalmaması için Code Club iş birliği ile Bilgisayarsız Kodlama Aktivitelerini hazırladık. Özellikle bilgisayar ve internete erişimi olmayan çocuklarımızın da kodlama öğrenmesini sağlayacak aktivite kitapçığımızı öğrenmek ve yaygınlaştırmak için hemen başvurabilirsin.

Yeni fikirler her zaman hayal etmekle başlar. Sen de hayal etmeye hazır mısın?

Benzer Yazılar