Sınırları Aşan KOBİ’ler Eğitim Programı

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook, Habitat Derneği ve Hackquarters ortaklığında yürütülen Sınırları Aşan Türkiye Projesi bünyesinde gerçekleşecek olan Sınırları Aşan KOBİ’ler Eğitim Programı kapsamında düzenlenecek olan dijital pazarlama eğitimleri yoluyla sen de sınırlarını aşarak, ürününü veya sağlamış olduğun hizmeti tüm dünyaya duyur.

Sınırları Aşan KOBİ’ler Eğitim Programı’nın dördüncü dönemi, 23 Mart 2020 tarihinde başlayıp bir ay sürecektir. Eğitim programı kapsamında katılımcılara dijital pazarlama ve aralarında Facebook, Instagram, Whatsapp’ın da bulunduğu Facebook ürünleri dâhil olmak üzere iki ana müfredata yönelik eğitimler verilecektir. Sınırları Aşan KOBİ’ler Eğitim Programı’nın dördüncü dönemi için belirlenen kontenjan sayısı 30’dur.

Kimler başvuruda bulunabilir?

  • KOBİ’ler ve girişimciler.
  • Sahibi, ortağı veya çalışanı olduğu işletmenin dijitalleşme kapasitesini artırma motivasyonuna sahip olan bireyler.
  • Online araçları kullanarak dijital pazarlama konusunda kendisini geliştirmeye hevesli KOBİ’ler ve girişimciler.
  • Ürününü veya sağlamış olduğu hizmeti dijital pazarlama teknikleri ve Facebook ürünleri yoluyla Türkiye ve dünya geneline yayma motivasyonuna sahip KOBİ’ler ve girişimciler.

Eğitim programının detayları nelerdir?

  • Eğitim bir (1) ay sürecek olup, Pazartesi ve Salı günleri olmak üzere haftada iki (2) gün olarak gerçekleşecektir.
  • Katılımcıların eğitim programının yüzde 80’ine katılımı zorunludur.
  • Eğitimler İstanbul’da gerçekleşecektir. Eğitimin gerçekleşeceği yer bilgisi sadece başvurusu olumlu sonuçlanan kişiler ile paylaşılacaktır.
  • Eğitimlere İstanbul dışından katılacak olan bireylerin yol ve konaklama masrafları kendilerine aittir.

Eğitim müfredatı neleri kapsamaktadır?

  • Dijital Pazarlama Müfredatı: Yaratıcı çözümler, hedefleme ve ölçümleme vb. konu başlıklarına değinilen Dijital Pazarlama Müfredatı ile katılımcıların dinamik, müşteri odaklı ve ihtiyaca yönelik dijital pazarlama tekniklerine vakıf olmaları ve dijitalleşme kapasitelerinin artırılması hedeflenmektedir.
  • Facebook ve Facebook ürün ailesi: Facebook, Instagram ve Whatsapp her geçen gün üreticiler ile tüketiciler için giderek genişleyen ve büyüyen bir buluşma noktası haline gelmekte. Bu mecraların reklam ve pazarlama amaçlı kullanımına yönelik hazırlanan eğitim içerikleriyle, KOBİ’lerin ve girişimcilerin potansiyel müşterilere ve yeni pazarlara ulaşmalarına katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Son başvuru tarihi 12 Mart 2020, saat 18:00’dir

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve her türlü sorunuz için sinirlariasanturkiye@habitatdernegi.org adresine mail atabilir ya da 0212 265 33 14/15 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Proje Hakkında,

Facebook ürün ailesi, günümüzde hizmet ve/veya ürününü dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere sunmayı hedefleyen işletmelere birçok imkân sunuyor. Türkiye’de 44 milyon kişi tarafından aktif olarak kullanılan ve toplamda 1,7 milyon işletme sayfasına ev sahipliği yapan Facebook, insanlar ve işletmeler arasında dijital bir köprü olmayı sürdürüyor.

Sınırları Aşan Türkiye Projesi, Türkiye’deki işletmelerin dijitalleşme yoluyla satış ve pazarlama yetkinliklerini geliştirerek, sınır ötesindeki uluslararası müşterilere ulaşmalarını desteklemeyi amaç ediniyor.

Habitat Derneği’nin yürütücülüğünü üstlendiği proje kapsamındaki  ”Sınırları Aşan KOBİ’ler” Programı, KOBİ’lerin dijitalleşme becerilerini artırarak, sınırlarını aşmalarını ve küresel pazarda bir aktör haline gelmelerini amaçlıyor.

”Sınırları Aşan KOBİ’ler” Programı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve Facebook Messenger’ın da aralarında bulunduğu Facebook ürün ailesinin işletmeler tarafından nasıl etkin bir şekilde kullanılabileceğine yönelik, dijital pazarlama tekniklerinin yer alacağı zengin eğitim içerikleriyle KOBİ’lerin dünyaya açılmalarına katkı sağlamayı hedefliyor.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” style=”outline” color=”blue” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F200053395063952|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][elfsight_social_media_icons id=”16″][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar