Sınırları Aşan Kobiler Eğitmen Eğitimi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook, Habitat Derneği ve Hackquarters  ortaklığıyla yürütülen “Sınırları Aşan Türkiye Projesi” kapsamında gerçekleştirilecek “Sınırları Aşan KOBİ’ler” Eğitim Programı dijital dönüşüm eğitmenlerini arıyor!

Sınırları Aşan KOBİ’ler Eğitim Programı için düzenlenecek eğitmen eğitimi, 12-15 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Eğitmen eğitiminde, Facebook ve Facebook ürün ailesi ve dijital pazarlama başlıkları olmak üzere iki ana müfredata yönelik eğitimler verilecektir. Eğitmen eğitimi kapsamında, 15 kişilik kontenjan bulunmaktadır. Başvuruların incelenme sürecinde gönüllü eğitmen adayının, eğitim içeriğiyle ilgisi ve tecrübesi göz önünde bulundurulacaktır.

Dijital pazarlama eğitimleriyle sınırları aşmayı hedefleyen KOBİ’lere bu yolda destek olmak senin elinde. Sen de KOBİ’lerin dijital dönüşümünde eğitmen olmak istiyorsan, HEMEN BAŞVUR!

Kimler başvuruda bulunabilir?

  • Sivil toplum alanında gönüllü olmak isteyen ve bu alanda çalışma motivasyonuna sahip olan,
  • Girişimci ve girişimcilik motivasyonuna sahip olan,
  • Dijital pazarlama alanında deneyime sahip / ilgisi olan 18 yaş üstü bireyler başvurabilir.

Eğitmen eğitimi detayları nelerdir?

  • Sadece İstanbul’da ikamet eden bireylerin başvuruları değerlendirmeye tabi tutulacaktır.
  • Eğitimin gerçekleşeceği yer bilgisi sadece başvurusu olumlu sonuçlanan kişiler ile paylaşılacaktır.
  • Eğitmenlerin eğitim süreci içerisindeki yemekleri proje kapsamında karşılanacaktır.
  • Katılımcıların eğitimin tamamına katılması gerekmektedir.
  • Eğitime katılmaya hak kazanan ve başarıyla tamamlayan eğitmenlere Facebook Blueprint Sertifikası verilecektir.

Sınırları Aşan Türkiye Projesi gönüllü eğitmenin sorumlulukları nelerdir?

  • Proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda KOBİ’lere yönelik gerçekleştirilecek eğitimleri vermek.
  • Son katılımcının (Sınırları Aşan Türkiye Projesi bünyesinde gerçekleşecek Sınırları Aşan KOBİ’ler Eğitim Programı kapsamında verilen eğitimlere katılacak olan KOBİ’lerin) takibini sağlamak.
  • Projenin eğitim dışı faaliyetlerinin yürütülmesi ve Habitat Derneği’nin / Sınırları Aşan Türkiye Projesi’nin savunuculuğunu yapmak.

SON BAŞVURU TARİHİ: 2 Mart 2020 Saat 18:00

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve eğitmen eğitimi sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için sinirlariasanturkiye@habitatdernegi.org adresine mail atabilir ya da 0212 265 33 14/15 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Proje Hakkında:

Facebook ürün ailesi, günümüzde hizmet ve/veya ürününü dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere sunmayı hedefleyen işletmelere birçok imkân sunuyor. Türkiye’de 44 milyon kişi tarafından aktif olarak kullanılan ve toplamda 1,7 milyon işletme sayfasına ev sahipliği yapan Facebook, insanlar ve işletmeler arasında dijital bir köprü olmayı sürdürüyor.

Sınırları Aşan Türkiye Projesi, Türkiye’deki işletmelerin dijitalleşme yoluyla satış ve pazarlama yetkinliklerini geliştirerek, sınır ötesindeki uluslararası müşterilere ulaşmalarını desteklemeyi amaç ediniyor.

Habitat Derneği’nin yürütücülüğünü üstlendiği proje kapsamındaki  ”Sınırları Aşan KOBİ’ler” Programı, KOBİ’lerin dijitalleşme becerilerini artırarak, sınırlarını aşmalarını ve küresel pazarda bir aktör haline gelmelerini amaçlıyor.

”Sınırları Aşan KOBİ’ler” Programı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve Facebook Messenger’ın da aralarında bulunduğu Facebook ürün ailesinin işletmeler tarafından nasıl etkin bir şekilde kullanılabileceğine yönelik, dijital pazarlama tekniklerinin yer alacağı zengin eğitim içerikleriyle KOBİ’lerin dünyaya açılmalarına katkı sağlamayı hedefliyor.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın” style=”outline” color=”blue” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F200272823003945|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][elfsight_social_media_icons id=”16″][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar