Habitat Derneği ve Samsung iş birliğiyle yürütülen Solve For Tomorrow, gençlerin tasarladığı teknolojik çözümler ile toplumun ve çevrenin gelişimine sağladıkları pozitif etkiyi görünür kılmayı amaçlamaktadır.
Bu hedef doğrultusunda, program kapsamında “Tasarım Odaklı Düşünme” eğitimleri ile gençlerin günümüz dünyasının sorunlarına yönelik yaratıcı teknolojik çözümler üretmesi destekleniyor.
8-12. sınıf öğrencilerine verilen çevrim içi Tasarım Odaklı Düşünme Eğitimi, gönüllü eğitmenlerimiz aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.
Kimler eğitime katılabilir?
Eğitimimiz 8-12. sınıf öğrenciler içindir.
Eğitimin detayları nelerdir?
Çevrim içi gerçekleştirilecek olan eğitime katılım ücretsizdir. Eğitimin linki, katılımcılar ile paylaşılacaktır. Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir.
Eğitim Tarih ve Saati: 25 Mart 2023 Cumartesi saat 12:00-15:00
Eğitimle alakalı her türlü sorunuz için solvefortomorrow@habitatdernegi.org adresinden iletişim kurabilirsiniz.