Test

أثناء التدريب على تطوير تطبيقات الموبايل ، سيتعلم المشاركون كيفية بناء تطبيقات متفاعلة عالية الأداء لكلا المنصتين(android و iOS) باستخدام مجموعة أدوات مفتوحة المصدر لواجهة المستخدم من خلال استخدام تقنيات الويب ولغات البرمجة (HTML-CSS-Angular) في هذاالتدريب ، وسيتم تغطية كل شيء من تثبيت منصة العمل Ionic 4 إلى التكامل مع واجهات برمجة التطبيقات (RESTful) سيتم استخدام أدوات أيونية لإنشاء التطبيقات التفاعلية كأمثلةفي النهاية

سيكون المتدرب مؤهلاً لـ

فهم ما هو Ionic 4

تثبيت منصة العمل Ionic 4

إنشاء تطبيقات عن طريق كتابة التعليمات البرمجية في ECMAScript (TypeScript)

إنشاء تطبيقات متعددة المنصات لأجهزة الموبايل.

استخدام مجموعة كبيرة ومتنوعة من مكونات Ionic 4

فهم تعقيدات أيوني 4 و 7 و Angular ، واستخدامها لصنع تطبيقات قوية عبر الأجهزة المحمولة.

دمج مجموعة متنوعة من المكونات الإضافية Ionic Native مع تطبيقات المحمول.

إنشاء تصميم تطبيق الهاتف المحمول لكل من Android و iOS

استخدام واجهات برمجة التطبيقات لأي تطبيق

التنقل بين الصفحات التي ترسل معلومات متقاطعة بينهما

إنشاء أنواع مختلفة من التطبيقات

إنشاء تطبيق في الوقت الحقيقي مع Ionic 4 و Firebase

معرفة أساسية مطلوبة

فهم جافا سكريبت Java Script
فهم في لغة HTML
فهم في لغة CSS
فهم موجز لبرنامج Angular و TypeScript سيكون مفيداً، ولكن ليس مطلوب في نهاية المطاف

من المتوقع أن يستفيد كل من اللاجئين وأفراد المجتمع المضيف من هذاالتدريب والتقدم نحو أن تصبحوا مطوري تطبيقات الموبايل

لأجل المشاركين في هذا التدريب، يوجد محفزات لهم, مثل

أي مطور مهتم في إنشاء تطبيقات الموبايل متفاعلة متعددة المنصات
أي رجل أعمال يرغب في بدء عمل تجاري / ينشئ نموذجًا أوليًا أو يُحَسّنَ مهاراتهم المهنية
الشراكة مع أولئك الذين يرغبون في تطوير فكرة أعمال قائمة على التكنولوجيا

جميع الدورات التدريبية على برنامج تطوير التطبيقات النقالة متعددة المنصات التي سوف تستمر لمدة 4 أيام بين 27-30 آذار 2019 ، تستند إلى تحويل المعرفة النظرية إلى الممارسة العملية وتطوير تطبيقات الموبايل. سوف يعمل المطورين على مشاريع تطبيقات موبايل متعددة في جميع مراحل البرنامج ، وسوف يكتبون الرموز وتجربة ما يتم تدريسهم خلال التدريب

هذا البرنامج سوف يدعم وجود مطورين مختصين في تطوير تطبيقات الموبايل ويدعم  الخبرة العملية للمطور الريادي. المشاركون الذين يكملون التدريب سيتم منح شهادة حضور تدريب تطوير تطبيقات الموبايل من مشروع “موجهين الأعمال لأجل الاندماج”

سيعقد التدريب باللغة الإنجليزية مع وجود دعم الترجمة إلى اللغة العربية والتركية

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_btn title=”للتسجيل في التدريب اضغط هنا” color=”primary” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.jotform.com%2Fform%2F90731348667970||target:%20_blank|”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_btn title=”Başvuru Formuna Ulaşmak için Tıklayınız.” color=”primary” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.jotform.com%2Fform%2F90731348667970||target:%20_blank|”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_btn title=”Click on the button to find the application form.” color=”primary” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.jotform.com%2Fform%2F90731348667970||target:%20_blank|”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tab][vc_tab title=”Türkçe” tab_id=”1553157620-2-20″][vc_column_text]Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimi’nde katılımcılar, kullanıcı arayüzüne uygun web teknolojilerini (HTML, CSS ve Angular) kullanarak açık kaynaklı iOS ve Android tabanlı mobil uygulamaları nasıl geliştireceklerini öğrenme fırsatı elde edecek. Eğitim kapsamındaki tüm süreç, Ionic 4 çerçevesinde RESTful API’lar ile gerçekleştirilecek. Ionic bileşenler çoklu interaktif uygulamaların örneklenmesi için kullanılacaktır.

Kısaca eğitim sonucunda katılımcılar:
• Ionic 4 kavramı
• Ionic 4 Environment’ın yüklenmesi
• ECMAScript (TypeScript)’te kod yazarak uygulama geliştirilmesi
• Mobil cihazlar için multi platform uygulama geliştirilmesi
• Ionic 4 bileşenlerinin çeşitli şekillerde kullanımı
• Ionic 4 ve Angular 7 kavramları arasındaki farkın anlaşılması ve bu uygulama çatılarının Cross Platform mobil uygulamalarında kullanımı
• Ionic Native eklentilerinin mobil uygulamalara entegre edilmesi
• Hem Android hem de iOS için mobil telefon uygulaması tasarımı geliştirilmesi
• API’ların mobil uygulamalar için kullanımı
• Aralarında çapraz bilgi gönderen sayfalar arasında gezinme
• Farklı türden mobil uygulamaların geliştirilmesi
• Ionic 4 ve Firebase ile eş zamanlı mobil uygulamaların geliştirilmesi
konularında deneyim elde edecektir.

Katılımcıların;
• Temel HTML bilgisi,
• Temel CSS bilgisi,
• Çok temel düzeyde Angular ve Typescript bilgisine sahip olması faydalı ancak zorunlu değildir.

Eğitimden hem mülteci hem de Türkiyeli toplumların faydalanması ve mobil uygulama geliştiricileri olmaları yönünde ilerleme sağlanması hedeflenmektedir.

Eğitimle ilgilenebilecek hedef kitlesi;
– Cross-Platform Mobil Telefon Uygulaması geliştirmekle ilgilenen geliştiriciler,
– İş kurmak, prototip üretmek ya da mesleki becerilerini geliştirmek isteyen girişimciler,
– Teknoloji tabanlı mobil iş fikri geliştirmek isteyenlerle ortaklık kurmak isteyen kişiler olarak tanımlanabilir.

İstanbul’da 27-30 Mart tarihleri arasında 4 gün boyunca sürecek olan Multi-Platform Mobil Uygulama Geliştirme eğitimlerinin tamamı, teorik bilgilerin pratiğe dökülmesi ve mobil uygulamanın geliştirilmesini temel almaktadır. Program boyunca katılımcılar birden çok mobil projede çalışacak, kod yazarak eğitim boyunca öğrendiklerini deneyimleme fırsatını bulacaklar.

Eğitim programı bir yandan mobil uygulama geliştirme alanındaki insan kaynağını, diğer yandan da geliştiriciler için girişimcilik deneyimini desteklemeyi hedeflemektedir. Eğitimi tamamlayan katılımcılara, “Uyum için İş Mentorleri Projesi Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimi Katılım Sertifikası” verilecektir.

• Eğitim dili İngilizcedir, Türkçe ve Arapça çeviri desteği sağlanacaktır.
  • Eğitim 15- 30 yaş arası katılımcılar içindir.
  • Eğitim, İstanbul ve Bursa illerinden katılımcılara açıktır.
  • Şehir dışından katılacak kişilerin yol masrafları proje tarafından karşılanacaktır.
  • Eğitim süresince katılımcıların, konaklama ve yemek masrafları proje tarafından karşılanacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 25 Mart 2109[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”English” tab_id=”1553157620-3-16″][vc_column_text]During Mobile Application Development Training, participants will learn how to build performant, high-quality mobile apps for both platforms (iOS, Android) by using an open source UI toolkit through utilizing web technologies (HTML, CSS, and Angular). In this training, everything will be covered from the installation of the Ionic 4 framework to the integration with RESTful APIs. Ionic components will be used to create multiple interactive applications as examples.

Eventually, the trainee will be qualified to:
● Understand what is Ionic 4
● Install Ionic 4 Environment
● Build apps by writing code in ECMAScript (TypeScript)
● Create multi-platform applications for mobile devices
● Use a great variety of Ionic 4 components
● Understand the intricacies of Ionic 4 and Angular 7, and use them to make powerful cross-platform mobile applications.
● Integrate a variety of Ionic Native plugins with your mobile applications.
● Create the design of a mobile phone application for both Android and iOS.
● Use API’s for any application
● Navigation among pages sending cross information between them
● Create different types of applications
● Create a real-time application with Ionic 4 and Firebase

Basic knowledge
● An understanding of HTML.
● An understanding of CSS.
● A brief understanding of Angular and Typescript would be beneficial, but not ultimately required.
It is expected that both refugee and host community members will benefit from this training and progress towards becoming mobile application developers.

The participants of this training may have different motivations, such as:
● Any developer who is interested in creating multi-platform mobile phone applications
● Any entrepreneur who would like to start a business/creates a prototype or improving their vocational skills
● Partnering with those who want to develop a technology-based mobile business idea
All training sessions on the Cross-platform Mobile Application Development Program, which will continue for 4 days between March 27-30, are based on converting the theoretical knowledge into practice and developing a mobile application. Developers will work on multiple mobile projects throughout the entire program, they will write codes and experience what they are taught during the training.
This program will support the human capital on mobile app development and entrepreneurial experience of the developer. The participants who complete the training will be given a Business for Cohesion Project Mobile Application Development Participation Certificate.

The training will be held in the English language with Arabic and Turkish language support.[/vc_column_text][/vc_tab][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar