Türkiye’nin İlk Blockchain Okulu’na Kayıtlar Başlıyor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Habitat Derneği olarak; Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ortaklığında ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında İstanbul Blockchain Okulu Projesi kapsamında verilecek Blockchain Uzmanlığı Eğitimleri için kayıtlar başladı.

Türkiye’nin bu küresel dijital dönüşüm sürecinde etkin rol alabilmesi Blockchain ve ilgili teknolojilerde halen dünya genelinde ihtiyaç duyulan yetişmiş insan gücüne dayalıdır. Türkiye’nin veri çağına ayak uydurabilmesi ve teknoloji ihracatını artırmasını desteklemek için hayata geçirdiğimiz İstanbul Blockchain Okulu Projesi ile İstanbul’da bilişim sektörünün ve katma değeri yüksek Blockchain temelli teknoloji pazarının büyümesine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Sen de Blockchain alanında uzmanlaşmak; kariyerini bu alanda yönlendirmek istersen hemen BAŞVUR.

Son Başvuru Tarihi: 25 Eylül 2019

Başvurmak için Tıklayın.

Eğitim Detayları:

İstanbul Blockchain Okulu, Blockchain Uzmanlığı eğitim içeriği Bahçeşehir Üniversitesi tarafından hazırlanmıştır. Eğitimler giriş düzeyinde başlayıp; blockchain ve yazılım geliştirme düzeyine kadar ilerleyecektir.

ÖNEMLİ: Detaylı eğitim içeriğine ulaşmak için: TIKLAYINIZ.

Eğitimler ÜCRETSİZ olarak verilecektir.

İstanbul Blockchain Okulu, Blockchain Uzmanlığı Eğitimi için 4 grup oluşturulacaktır. Her grup için 25 kişilik kontenjan bulunmaktadır.

İlk grup dersleri 1 Ekim 2019 tarihinde başlayacaktır. (Diğer gruplar için tekrar duyuruya çıkılacaktır.)

İstanbul Blockchain Okulu Blockchain Okulu, Blockchain Uzmanlığı eğitimleri toplam 104 saat (4 Hafta) sürecektir.

Eğitimler:

• Hafta içi; Salı, Çarşamba, Cuma günleri 18:00 – 22:00 saatleri arası,
  • Hafta sonu: Cumartesi, Pazar 11:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Katılımcıların eğitimlerin en az %80’ine devam etme zorunluluğu vardır!

Not: Eğitime kabul edilen katılımcılar ile “eğitim devamlılığı” kapsamında sözleşme yapılacaktır.

İstanbul Blockchain Okulu, Blockchain Uzmanlık Eğitimi Eğitmenleri:

• Öğr. Üyesi Bora ERDAMAR, BAU BlockchainIST Center Direktörü
  • Ceyhun ÇOBAN, BAU BlockchainIST Center Direktör Yardımcısı
  • Öğr. Üyesi Serkan YEŞİLYURT, BAU Finansal Araştırma ve Uygulama Merkezi Koordinatörü
  • Alp IŞIK, BAU BlockchainIST Center Kriptoekonomi Araştırma Grubu Koordinatörü

Eğitim sırasında ve sonunda verilen sınavlardan başarıyla geçenler sertifika almaya hak kazanacaktır.

Başvuru Kriterleri:

• 18-40 yaş aralığında;
  • Üniversitelerin Mühendislik, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültelerinde, Bilgisayar Programcılığı Bölümünde (2 Yıllık), Bilgisayar Teknolojisi Bölümünde (2 Yıllık), Yazılım Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gören ya da mezun olmuş;
  • Üniversitelerin diğer fakültelerinde öğrenim gören ya da mezun olmuş ve temel algoritma becerilerine sahip veya algoritma ve programlamaya giriş dersleri almış;
  • Solidity testleri yapabilen ve Smart Contract geliştirme konusunda bilgi/tecrübe sahibi olan

adaylar eğitimlere kabul için tercih edilecektir.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için Tıklayınız.” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F92463537222961||target:%20_blank|”][vc_single_image image=”22550″ img_size=”full” title=”Haftalık Ders Saatleri”][/vc_column][/vc_row]