Geleceğini Tasarla

Microsoft ve Habitat Derneği ortaklığında “Türkiye’de E-Yönetişimin Gelişimi için Gençlerin Etkin Kılınması” vizyonu ile 2004 başlayan “Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor” Projesi, 2014 yılında evirilerek “Geleceğini Tasarla” adıyla gelişerek devam etmektedir. 21. yüzyıl yetkinliklerinin büyük önem kazandığı bu dönemde, Geleceğini Tasarla projesi beceri ve istihdam olarak 2 ana odakta devam etmektedir. Bu programın ana hedefi, iş arayan gençlerin dijital becerilerini geliştirmenin yanı sıra istihdam edilebilirliklerini de artırmak adına sosyal becerilerini de geliştirmektir. Genç gönüllülerin akran eğitim modeli ile yüz yüze kitlelere yaygınlaştırdığı eğitim içeriklerinin yanı sıra, usta öğreticilerle birlikte 16-25 yaş arası gençlerin kapasite gelişimini desteklemeyi de hedeflemektedir. Ayrıca, 2020 yılı itibariyle oluşturulan “geleceginitasarla.com” online eğitim platformu ile platform kullanıcılarına dijital yetkinliklerini geliştirme, sosyal becerilerini zenginleştirme ve etkin iş arama konularında ücretsiz olarak eğitim sunulmaktadır. Online platform ve yüz yüze eğitimler kapsamında, “Kariyer Planlama Becerileri”, “Dijital Üretkenlik Araçları” ve “Dijital Okuryazarlık” başlıklarına yönelik eğitimler düzenlenmektedir.

“geleceginitasarla.com”

Microsoft ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Geleceğini Tasarla projesi kapsamında hayata geçirilen “geleceginitasarla.com” kullanıcılarına dijital yetkinliklerini geliştirme, sosyal becerilerini zenginleştirme ve etkin iş arama konularında eğitim fırsatı sunan bir online eğitim platformudur. Etkili sunum hazırlama tekniklerinden CV hazırlamaya kadar geniş yelpazedeki içerikler ile gerek kendiniz için doğru işi bulmaya bir adım daha yaklaşabilir gerekse de profesyonel yaşamınızda sizlere yardımcı olacak dijital becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Siz de dijital ve sosyal yetkinlerinizi geliştirmek istiyorsanız hemen tıklayın!

Gizlilik ve Kullanım Şartları

Kişisel Verileri Koruma Kanunu gereğince “geleceginitasarla.com” için hazırlanan Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Beyan Metnine aşağıda yer alan linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Geleceğini Tasarla
Hedef Grup

18-30 yaş arası gençler

Proje Ortakları & Destekleyiciler