Geleceğin Ekranı

Netflix, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Geleceğin Ekranı Projesi, dijital vatandaşlık, dijital güvenlik ve dijital okuryazarlık kavramlarının toplum geneline yayılması ve genç nesillere bilinçli içerik tüketim alışkanlıkları kazandırılmasını hedeflemektedir. Proje kapsamında gerçekleştirilen eğitim içerikleriyle, dijital ebeveynlik ve dijital öğretmenlik kavramının öğrenciler özelinde dikkat edilmesi gereken noktaların ebeveynlere ve öğretmenlere etkili ve interaktif bir şekilde öğretilmesi amaçlanmaktadır.
Geleceğin Ekranı Podcast Yayınları

Geleceğin Ekranı Projesi’nin Podcast serisinde uzmanlar tarafından ekran güvenliği, dijital dünyada ebeveynlerin çocukları üzerindeki kontrolü, siber zorbalık, dijital ortamda öğrenme araçları ve kişisel verilerin öneminin konuşulduğu yayınlardır. Yayınları dinlemek için tıklayınız.

Geleceğin Ekranı Zirvesi

Geleceğin Ekranı Zirvesi ile daha iyi kullanıcı olmak, bireyleri ve kurumları bu temada etkin hale getirmek ve güçlendirmek, konu alan uzmanları ve birbirinden değerli konuşmacılarla kapsamlı öğrenme ve ağ oluşturma fırsatının sağlandığı etkinliktir. Geleceğin Ekranı 2022 yılında yapılan zirvenin yayınını izlemek için tıklayınız.

Geleceğin Ekranı
Hedef Grup

Ebeveynler ve Öğretmenler

Proje Ortakları & Destekleyiciler